S-a terminat numărătoarea paralelă la Sectorul 1: Tudorache ar avea 1000 de voturi în plus. Ciolacu, PRIMA reacție, la DCNews!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Marcel Ciolacu
Facebook Marcel Ciolacu
Preşedintele PSD, Marcel CIolacu, a reacţionat în exclusivitate pentru DC NEWS după anunţul pe surse conform căruia Daniel Tudorache ar fi câştigat, de fapt, alegerile la Sectorul 1, cu 1000 de voturi mai mult decât Clotilde Armand. 

Conform unor surse judiciare, procurorii ar fi încheiat renumărarea voturilor de la Sectorul 1, iar Daniel Tudorache ar avea cu 1000 de voturi mai mult decât contracandidata sa, Clotilde Armand, care a fost validată în toamna anului trecut ca primar al Sectorului 1. 

"Cunoaştem sesizările făcute de PSD şi nu numai din timpul numărătorii oficiale a voturilor. Presupun că nu am uitat filmările din acele nopţi, în care se pleca cu saci în spate. Haideţi să aşteptăm comunicatul oficial, cum este corect, şi să vedem adevărul. Eu cred că doamna primar de la Sectorul 1, în cazul în care se dovedeşte că a pierdut alegerile, îşi va da demisia", a declarat Marcel Ciolacu. 

VEZI S-a încheiat renumărarea voturilor din Sectorul 1. Surse România TV: Daniel Tudorache, 1000 de voturi în plus faţă de Clotilde Armand

"Din ce ştiu eu, din campanie, noi nu eram transparenţi. Eu sunt reprezentantul ciumei roşii. Ni s-a promis transparentizare, profesionalizare. Acum observăm înverşunarea avută cu desfiinţarea SIIJ. Am spus că nu se va desfiinţa SIIJ până când nu se va face lumină în dosarul cu alegerile de la S1", a mai spus Marcel Ciolacu. 

"Fraudă electorală la Sectorul 1"

"Să vedem ce infracţiuni au fost identificate. Cum s-a putut ajunge aici? (...) În acest moment vorbim de o fraudă electorală în sectorul 0 al Capitalei României. Vom vedea cine este implicat şi cine a facilitat această fraudă. Nu doar rezultatul este important, ci şi cine a fost implicat. Şi vom vedea apoi reacţia politică, în primul rând a celor în culpă, dacă se dovedeşte că e aşa, dar şi pe a noastră. Dar eu consider că nu poţi rămâne primarul sectorului 1, când se dovedeşte că ai ajuns acolo prin fraudă. Poate e neglijenţă, asta ar fi altă discuţie. Să aşteptăm explicaţiile oficiale! Nu vorbim de o comună cu 1000 de locuitori. Vorbim de sectorul 1, de kilometrul zero al Capitalei României", a mai spus preşedintele PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel