Urmărește emisiunea live
S-au deschis sau nu parcurile de distracție pentru copii de 1 iunie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Odată cu venirea zilei de 1 iunie, care marchează o nouă etapă a relaxării din România, dar și Ziua Copilului, oamenii se întreabă dacă parcurile de distracție pentru copii s-au redeschis.

Odată cu venirea zilei de 1 iunie, care marchează o nouă etapă a relaxării din România, dar și Ziua Copilului, oamenii se întreabă dacă parcurile de distracție pentru copii s-au redeschis.

Cu toate că este dificil de oferit un răspuns general valabil, am ales cele mai mari parcuri de distracție pentru copii din România pentru a vedea dacă programul este în continuare afectat de măsurile de restricție.

Parc Aventura Brașov, deschis de miercuri până duminică

Unul dintre cele mai populare parcuri de distracții pentru copii din România, Parc Aventura Brașov, s-a redeschis pe 15 mai 2020, arată site-ul locației. Astfel, românii pot vizita parcul de distracții de miercuri până duminică, între orele 10:00 – 19:30.

Din păcate, Parc Aventura Brașov nu este deschis și pe 1 iunie, fiindcă Ziua Copilului este într-o zi de luni.

Edenland Park Balotești, deschis zilnic

Un alt parc popular din România, aflat chiar lângă București, este deschis zi de zi, de la ora 10:00 până la apusul soarelui, se arată pe site-ul parcului. Cu toate acestea, activitățile din interiorul parcului necesită purtarea măștii de protecție, distanța de 1,5 metri între persoane, iar la o bancă/masă se pot așeza doar membrii aceleiași familii.

Cel mai bine este să accesați site-ul parcului înainte de a vizita

Chiar dacă aceste două mari parcuri din România s-au redeschis după starea de urgență, cel mai bine ar fi să consultați site-urile locațiilor înainte de a vă deplasa. În plus, multe parcuri de distracție vor impune reguli de distanțare socială și de protecție, precum menținerea distanței de 1,5 metri între persoane sau purtarea măștii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel