Casa Regală a României, mesaj important: Am aflat cu tristețe
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Casa Regală a României a venit cu un mesaj pe pagina de Instagram. Iată ce spune acesta.

Casa Regală a României a venit cu un mesaj de condoleanțe pentru reprezentanții Kuwaitului, ca urmare a trecerii la cele veșnice a Emirului, Șeicul Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah.

Majestatea Sa Margareta a aflat cu tristețe despre decesul Emirului Statului Kuwait, Șeicul Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah. Alteța Sa Defunctă a fost un important lider al lumii musulmane, admirat pentru înțelepciunea și moderația sa, precum și pentru angajamentul său în favoarea păcii în regiune.

Majestatea Sa Custodele Coroanei a trimis în această dimineață, în numele Casei Regale a României, o scrisoare noului Emir al Statului Kuwait, Alteța Sa Șeicul Nawaf Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majestatea Sa Margareta a aflat cu tristețe despre decesul Emirului Statului Kuwait, Șeicul Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah. Alteța Sa Defunctă a fost un important lider al lumii musulmane, admirat pentru înțelepciunea și moderația sa, precum și pentru angajamentul său în favoarea păcii în regiune. Majestatea Sa Custodele Coroanei a trimis în această dimineață, în numele Casei Regale a României, o scrisoare noului Emir al Statului Kuwait, Alteța Sa Șeicul Nawaf Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah.

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel