"Sacrificiul", FINAL șocant. Ce s-a întâmplat în ultimul episod. Nu te așteptai la asta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Serialul "Sacrificiul" a avut un final șocant aseară, în ultimul episod din primul sezon. Iată cele mai importante evenimente întâmplate.

Primul sezon al serialului "Sacrificiul", difuzat pe Antena 1, s-a terminat aseară spre mare tristețe a fanilor care așteptau cu sufletul la gură continuarea poveștii.

Urmăritorii au avut parte de un final șocant și total neașteptat, dar cu siguranță producătorii vor reveni cu un nou sezon plin de emoții și aventură care va merita așteptarea.

Ne-am uitat și noi și vă dezvăluim câteva dintre cele mai interesante și neașteptate părți din serial. Iată ce s-a întâmplat.

Împăcarea dintre Eva și Ștefan Oprea

Unul dintre cele mai așteptate momente a fost cel al împăcării dintre Eva și Ștefan Oprea care, după o discuție emoționată, ea l-a anunțat că e vrea să încerce să îl ierte pentru infidelitatea lui.

„Eu sunt dispusă să te iert, adică aș vrea, dar încet. O să fie zile când o să izbucnesc din nimic, când o să-ți scot ochii, când o să-ți reproșez tot felul de lucruri, din senin, o să fie zile când o să fiu complicată, dar o să fie zile când o să înțelegi cât de mult te iubesc!", i-a mai spus Eva, cu lacrimi în ochi.

Ștefan Oprea a asigurat-o pe soția lui, pe care a înșelat-o ani la rând, că o să îi placă toate acele zile, pentru simplu motiv că le va petrece alături de ea.

„Te iubesc!", și-au spus Eva și Ștefan Oprea, după care s-au sărutat pasional, ca doi îndrăgostiți.

Relația dintre Andrei și Ștefan Oprea

Pentru prima dată după mult timp, Andrei și Ștefan Oprea au ajuns pe aceeași lungime de undă. Cei doi au pus la punct un plan diabolic prin care să se răzbune pe Lili, după ce aceasta i-a spus lui Ștefan Oprea că îi poate lua firma, dacă Andrei nu se căsătorește cu ea. Pentru a se răzbuna pe ea, Andrei a venit cu o idee diabolică, aceea de a băga firma în faliment înainte de a i-o da lui Lili. 

Într-un final, Alin Oprea, fiul care și-a urât tatăl și i-a adus firma la sapă de lemn, i-a spus adevărul lui Lili, care și-a ieșit din minți.

Cununia dintre Andrei și Ioana, final șocant

Cu siguranță, cel mai așteptat moment al serii a fost cununia dintre Andrei și Ioana, care s-a dovedit a fi foarte șocant.

După ce toată lumea s-a pregătit pentru cununia civilă, organizată în casa familiei Oprea, lângă bradul de Crăciun, mireasa s-a răzgândit brusc. Ioana, s-a făcut nevăzută după ce a aflat că este însărcinată și i-a lăsat lui Andrei un bilet de despărțire. 

„Îmi pare rău, dar nu pot!", a scris Ioana pe bilet, șocându-i atât pe Andrei, cât și pe toți cei care așteptau să îi vadă, în sfârșit, căsătoriți și fericiți.

Ioana a luat această decizie pentru că nu știe al cui este copilul pe care îl poartă în pântece și nu a vrut să-l mintă pe Andrei, înainte de a-i spune "da".

Iată aici momentele importante din ultimul episod al primului sezon

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel