Sală de jocuri de noroc, amendată cu 40.000 de lei. Update: drept la replică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un operator economic din localitatea Târgu Bujor, județul Galați, care deţine o sală de jocuri de noroc a fost sancţionat de către jandarmi cu amenzi a căror valoare totală se ridică la suma de 40.000 lei.

UPDATE: DREPT LA REPLICĂ. DAȚI CLICK AICI PENTRU A-L CITI.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

În noaptea de 6 spre 7 august, pe timpul desfăşurării misiunilor de ordine publică şi de verificare a respectării măsurilor de distanţare socială şi a prevederilor legii privind prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19, jandarmii aflaţi în patrulare pe raza oraşului Târgu Bujor au identificat o sală de jocuri de noroc care funcţiona după ora 23:00.

”Chiar dacă avea cunoştinţă despre prevederile legale, administratorul societăţi a refuzat să închidă unitatea comercială atunci când i-a fost recomandat acest lucru de către jandarmi, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei. În urma verificărilor repetate efectuate în aceeaşi noapte de către oamenii legii s-a constatat că punctul de lucru a funcţionat pe toată durata nopţii, de fiecare dată administratorul refuzând să închidă sala de jocuri, atunci când jandarmii i-au pus în atenţie acest lucru”, se arată într-un comunicat de presă. 

Totalul amenzilor se ridică la 40.000 de lei 



Pentru nerespectarea legii, jandarmii au aplicat patru sancţiuni contravenţionale a căror valoare totală se ridică la suma de 40.000 lei.

Hotărârea nr.80 din 29.07.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, emisă în baza Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precizează la articolul 3: "se interzice desfăşurarea activităţii cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23:00-06:00."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel