Ingrediente
500 g biscuiţi
150 ml apă
2 linguri cacao
3 linguri zahăr
4 linguri apă
100 g margarină
stafide
2 linguri dulceaţă
esenţa de rom
Cum se prepară
Rupe biscuiţii în bucăţi cât mai mici, apoi toarnă cei 150 ml de apă peste ei şi esenţa de rom. Amestecă zahărul, cacaua şi apa (cele 4 linguri) şi pune-le pe foc, până dau în clocot. După ce amestecul clocoteşte, dă recipientul de pe foc şi adaugă margarina.
Toarnă compoziţia peste biscuiţi, adaugă stafidele şi dulceaţa şi amestecă bine. Dacă este necesar, mai pune câţiva biscuiţi. Rulează amestecul în folie alimentară şi dă-l la rece.
Vezi și: Chiftele de roșii. Rețetă pentru Postul Paștelui
Musaca de post. Rețeta Mănăstirii Cămărășeasca
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- Alternativa din capitalele europene, după interzicerea centralelor pe gaz. Ștefan Pălărie (USR): Nu transportă gaz până în apartament
- AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”
- Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!
- BANCUL ZILEI: După căsătorie...
- Strategul Cristian Socol, reacție la ultimele date Eurostat despre România. Am depășit și Ungaria. Cea mai mare viteză din ultimii 10 ani
- Şedinţă de Guvern: Modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, pe ordinea de zi
- Un înlocuitor al zahărului, mai dăunător decât zahărul în sine. Medicii trag un semnal de alarmă: Evitați-l!
- Alexandru Rafila, reacție după ce Oana Sivache (ASSMB) a fost inculpată de DNA
- Motivul pentru care testele PISA nu sunt relevante pentru România. Marian Staș, coordonator de programe educaționale: Analfabetismul logic e problema