Salariul minim european. Marcel Ciolacu, anunț despre decizia PSD
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Marcel Ciolacu - PSD foto Agerpres
Marcel Ciolacu - PSD foto Agerpres
 Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că va semna petiția Partidului Socialist European (PES) privind salariul minim european și că va propune susținerea acestui demers în biroul politic național al PSD care va avea loc luni.

„Voi semna petiția pe care o lansați astăzi pentru un salariu minim european și sunt onorat să fiu invitat să fac acest lucru. Îmi aduc aminte că am semnat în trecut și ale petiții inițiate de activiștii PES și sunt convins că și aceasta va avea succes. Propun ca PSD să se asocieze demersului dumneavoastră și de aceea luni, în Biroul Național Permanent al PSD, voi propune susținerea acestui demers. Semnez petiția pentru că este despre un subiect important în stânga românească și europeană. Este vorba de un trai decent, despre un venit care să asigure o șansă celor ce muncesc să aibă un viitor în România”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă, la conferința activiștilor Partidului Socialist European.

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a participat, sâmbătă, la o conferință al PES activists, unde a fost înaintată o petiție pentru inițiativa „salariului minim european”, relatează Agerpres. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel