Ingrediente
- 3 cartofi
- 2 morcovi
- o rădăcină ţelină
- 2 ardei
- 1 castravete lung proaspăt / 200 g castraveţi muraţi
- 4 felii şuncă
- 2 legături ceapă verde
- 3 linguri maioneză / iaurt grecesc
- sare
- piper
Vezi și: Cum faci cel mai pufos orez. Pașii urmați de Jamie Oliver
Cum se prepară
Fierbe cartofii curăţaţi, întregi, cu morcovii, ţelina şi un praf de sare până când poţi străpunge legumele cu furculiţa. Taie legumele fierte, şunca, ardeii şi castravetele cubuleţe, amestecă-le între ele şi combină-le maioneză. Potriveşte de sare şi piper. Salata boeuf de vară se servește presărată cu ceapă verde tocată mărunt, potrivit retetepractice.ro.
Vezi și: Pandișpan cu caise. Cea mai bună prăjitură! Rețeta este foarte simplă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Pască pufoasă fără aluat
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc
- Sephora, gafă majoră. Compania își cere scuze după ce a jignit victimele Fenomenului Pitești / foto în articol
- Cum te autosabotezi fiind negativist. Psiholog: „Aoleu, dacă pățesc ceva? Nu o să fii niciodată fericit!”
- Cozi la spălătorii din cauza prafului saharian. E vreun pericol sau e doar un moft?
- E salvarea dependenților! „Am un comportament pe care vreau să-l elimin, nu pot, așa că optez la această metodă”