Ingrediente
3-4 vinete
2-3 gogoșari
2 linguri ulei de măsline
2 linguri cremă de brânză
2-3 fire ceapă verde
1 cățel de usturoi
sare
busuioc
Mod de preparare
Vinetele se coc, se curăță, se lasă la scurs și se toacă mărunt. Gogoșarii se curăță și se toacă în cubulețe mici. Se trag la tigaie în 2 linguri ulei de măsline, alături de un cățel de usturoi strivit. Nu trebuie ținuți pe foc decât 1-2 minute.
Peste vinetele scurse, răcite și tocate, se adaugă gogoșarii trași la tigaie, împreună cu uleiul de măsline și se amestecă. Se adaugă crema de brânză, câteva frunze de busuioc mentolate, tocate mărunt, rondele mici de ceapă verde și se potrivește gustul cu sare, notează a1.ro.
Este delicioasă salata de vinete cu gogoșari și cremă de brânză, mai ales servită cu felii de pâine prăjite!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- Alternativa din capitalele europene, după interzicerea centralelor pe gaz. Ștefan Pălărie (USR): Nu transportă gaz până în apartament
- AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”
- Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!
- BANCUL ZILEI: După căsătorie...
- Strategul Cristian Socol, reacție la ultimele date Eurostat despre România. Am depășit și Ungaria. Cea mai mare viteză din ultimii 10 ani
- Şedinţă de Guvern: Modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, pe ordinea de zi
- Un înlocuitor al zahărului, mai dăunător decât zahărul în sine. Medicii trag un semnal de alarmă: Evitați-l!
- Alexandru Rafila, reacție după ce Oana Sivache (ASSMB) a fost inculpată de DNA
- Motivul pentru care testele PISA nu sunt relevante pentru România. Marian Staș, coordonator de programe educaționale: Analfabetismul logic e problema