Samsung, anunț de ultimă oră. Când prezintă două noi smartphone-uri
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Samsung va prezenta două noi smartphone-uri în perioada imediat următoare. 

Samsung a anunțat că va prezenta pe 11 februarie următorul său telefon din gama S și un nou smartphone pliabil în cadrul unui eveniment în San Franscisco, Statele Unite, transmite Reuters, anunță Mediafax. 

Concurența încearcă să reducă din diferențe

Anunțul privind noile dispozitive mobile vine în condițiile în care cel mai mare producător de smartphone-uri din lume încearcă să-și păstreze poziția de lider pe piața telefoanelor 5G și pe cea a telefoanelor pliabile, concurența încercând să reducă din diferență.

"Samsung Electronics va prezenta dispozitive noi, inovatoare, care vor contura următorul deceniu în ceea ce privește experiența pe dispozitive mobile", a arătat compania într-un comunicat.

Într-o imagine de prezentare, Samsung a arătat două telefoane - unul în formă pătrată și altul cu formă dreptunghiulară.

Primul telefon pliabil

În octombrie, Samsung a prezentat noul său concept de telefon pliabil care se pliază vertical, asemănător cu modelele cu clapetă mai vechi. Primul telefon pliabil al Samsung, care se pliază la orizontală, a fost lansat în luna septembrie după amânări provocate de probleme la ecran.

Samsung a prezentat în mod tradițional noi versiuni ale telefoanelor sale înaintea de un congres mondial al industriei care are loc în luna februarie. Un purtător de cuvânt a Samsung a refuzat să comenteze ce modele vor fi dezvăluite la evenimentul din 11 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel