Samsung Galaxy S20 Ultra: Telefonul de 7.400 de lei are probleme cu camerele
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Noile Galaxy S20 nu au fost încă lansate și deja au probleme.

Noile Galaxy S20 nu au fost încă lansate, însă cei care au testat produsele au raportat probleme cu camerele, conform Engadget. Samsung a răspuns, spunând că lucrează la o rezolvare.

„Galaxy S20 are un sistem de camere avansat și revoluționar", a transmis compania sud-coreeană pentru The Verge. „Lucrăm constant pentru a optimiza performanța, pentru a livra cea mai bună experiență utilizatorilor noștri. Ca parte a unui efort în desfășurare, lucrăm la o actualizare viitoare pentru a îmbunătăți experiența camerelor".

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg

 (w670)

Samsung nu a menționat exact ce probleme au camerele, dar S20 Ultra chiar are o cameră extrem de avansată, cu un senzor de 108 MP. De asemenea, are un sistem nou care presupune o autofocalizare rapidă și mai performantă.

Cu toate acestea, recenzenții au observat că autofocalizarea este înceată, uneori neclară, S20 realizând astfel poze nefocalizate. Videoclipurile sunt și ele afectate, fiindcă sistemul caută focalizarea, mișcând astfel imaginea.

Galaxy S20 și S20+ nu au aceleași probleme de focus, însă folosesc o altă tehnologie. În plus, S20 Ultra ar trebui să aibă cel mai bun sistem de camere dintre cele trei, așa că este ciudat faptul că Samsung a greșit algoritmii de procesare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel