Samsung Galaxy S20, varianta MILITARĂ. Schimbări MAJORE
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Samsung pune la dispoziție o versiune întărită și criptată a Galaxy S20.

Samsung pune la dispoziție o versiune întărită și criptată a Galaxy S20, conform Engadget. Compania sud-coreeană a dezvăluit Galaxy S20 Tactical Edition care, după cum spune și numele, este conceput pentru nevoile guvernului federal și ale armatei SUA. Astfel, telefonul inteligent are două staturi de criptare suficient de puternice pentru a lucra cu informații strict secrete și se poate conecta automat la radiouri tactice și la sisteme de misiune.

În plus, S20 Tactical Edition are avantaje și când vine vorba de luptă. Un mod poate aprinde sau stinge ecranul în timp ce militarul poartă ochelari de viziune nocturnă, în timp ce modul „stealth" oprește conexiunea LTE pentru a deveni complet invizibil pe orice radar.

Un alt beneficiu al designului S20 Tactical Edition este deblocarea dispozitivului în modul landscape pentru a lansa rapid aplicații atunci când telefonul este montat pe piept.

Același telefon smart de la Samsung

În rest, telefonul este un smartphone S20 cu un ecran de 6,2 inch, un display 2560x1440, un procesor Snapdragon 865, 12 GB RAM, 128 GB memorie internă, baterie de 4.000 mAh și aceleași camere de pe față și de pe spate.

Varianta militară S20 va fi disponibilă din al treilea trimestru al anului acestuia de la „anumiți parteneri IT". Bineînțeles, dispozitivul nu este disponibil pentru civili și va fi extrem de util soldaților sau oficialilor guvernamentali care se ocupă des de informații clasificate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel