Săptămână cu beneficii pentru o zodie. Daniela Simulescu: Aveți curaj, aveți ambiție, nu pierdeți timpul!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Daniela Simulescu, astrologul DC News, a vorbit despre zodia care se va distra toată săptămâna 14-20 iunie 2021.

Astrologul Daniela SImulescu a vorbit despre o săptămână foarte benefică pentru zodia Berbec:

„Pentru Berbec și cei cu ascendentul în Berbec, Marte intrat în Leu vă dă aplomb, vă dă curaj, vă dă ambiție. Marte în Leu se comportă ori ca un actor, ori ca un rege și dintr-o dată vreți iubire, vreți atenție, vreți afecțiune, vreți să vi se facă pe plac, aveți și Soarele și Mercur în Casa a 3-a. Cereți lucrurile acestea și le doriți, dar le cereți într-un mod intruziv. Discuțiile vor fi altfel, modul în care vă doriți lucrurile se schimbă, e o săptămână în care v-aș recomandă să vă pese doar de voi.

Săptămâna aceasta gândiți-vă doar la voi. Vreți să vă jucați, jucați-vă, vreți să vă distrați, distrați-vă, vreți să plecați în vacanță, plecați. Dacă oamenii din jur nu țin de voi, nu își fac treaba, nu ascultă, nu pierdeți timpul. Nu trebuie să pierdeți timpul din niciun punct de vedere. Marte în Leu e foarte bun spre a fi iertat, vă îndeamnă să vă jucați, să vă dați mari. Mult curaj peste tot, dramatizați și jucați-vă, enervați-vă. Marte în Leu e precum copilul acela care își dorește ceva și, dacă nu i se dă, se tăvălește până când obține ceea ce-și dorește și nu se lasă și învață că dacă va face așa, va obține.

Și voi săptămâna aceasta, dacă vă supărați, faceți nazuri, obțineți ceea ce vă doriți. Foarte mult curaj. Nu contează cum sunteți pe dinăuntru, important e cum vă manifestați“, a conchis astrologul Daniela Simulescu.

Astrogramă Klaus Iohannis. Daniela Simulescu, precizări

Președintele Klaus Iohannis își sărbătorește ziua de naștere pe 13 iunie. Cu această ocazie, Daniela Simulescu i-a făcut portretul astrologic.  

"Avem de-a face cu un nativ în Gemeni. Asta îi dă zodia şi caracteristicile generale, ce împarte cu toţi Gemenii din lume: nevoia de cunoaştere, nevoia de a gândi foarte mult, de a fi o persoană foarte raţională. nevoia de a învăţa foarte multe lucruri şi de a învăţa şi pe alţii. Persoanele cu Soarele în Gemeni sunt persoane care se adaptează uşor la situaţii, sunt persoane care ştiu să poarte discuţii cu oricine, pentru că reuşesc să treacă de la un om la altul şi ştiu să discute despre diverse. Persoanele cu Soarele în Gemeni au mare nevoie de schimbare, au nevoie tot timpul să se îmbunătăţească, au nevoie să citească, să îşi pună curiozitatea la muncă. Dar asta toţi Gemenii o au! (...)", a declarat Daniela Simulescu (citește continuarea AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel