Perioadă senzațională pentru o ZODIE, până după 31 octombrie: Vi se deschide o altă lume! Schimbați jobul, noi oportunități
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: DCNEWS
Foto: DCNEWS
Horoscop 13-19 septembrie 2021. Daniela Simulescu a făcut noi anunţuri pentru toate zodiile.

"Pentru voi e o perioadă bună săptămâna ce urmează. Adică doar dacă vreți voi să nu fie bună nu va fi bună.

Puțin începutul săptămânii, când Soarele face Opoziția cu Neptun, să vă simțiți puțin confuzi la serviciu, însă, intrarea lui Marte în casa a 11-a lângă Mercur e minunat, pentru că vă deschide o altă lume, cunoașteți oameni noi, mergeți la evenimente.

Dintr-o dată s-ar putea să vreți să vă ocupați și cu alte activități și pe care nu le-ați făcut. Bineînțeles, activități cu oameni nu acasă în fața laptopului.

Sunteți mai dispuși să-i ascultați și pe alții.

Marte în Balanță vă deschide drumuri către noi planuri, vedeți altfel viitorul apropiat sau, față de cum l-ați văzut la începutul anului acestuia, acum îl vedeți altfel și parcă Marte vă și ambiționează să vă urmați planurile. Deocamdată vă ambiționează să vă gândiți la ele, Marte va intra în casa a 12-a la un moment dat pe 31 octombrie, atunci vă face să vă coaceți, că pregătiți coca și când intră în semnul vostru să ziceți: Yeeey!

Deci, deocamdată, deschideți-vă lumea! Priviți altfel! Da, poate la începutul anului v-ați dorit să schimbați serviciul anul ăsta și nu s-a întâmplat, dar poate îl schimbați la începutul anului celuilalt, 2022 și până atunci învățați lucruri, vă implicați în cursuri, citiți cărți.

Dacă sunteți pensionari dintr-o dată mergeți într-un club al pensionarilor sau vă faceți o echipă de vecini, vecine în fața blocului și vorbiți de o carte, de un film, un serial, de-o știre de la ora 5, de o bârfă că lui Marte în place să bârfească.

Deci mergeți către ceilalți, învățați, studiați. Astea cu familie, muncă, serviciu, copiii.... și la serviciu e nebunie la începutul săptămânii, dar nu e sfârșitul lumii. Deschideți-vă!", le spune Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS și ASTROSENS, nativilor sau celor cu ascendentul în Săgetător.

Cea mai importantă previziune din tot restul anului pentru o ZODIE! Astrolog: Vă dau un ultimatum

„Mercur se plimbă, se va apropia la un moment dat de un careu cu Pluto. Până acolo, vă recomand să încercați, în această săptămână, să împăcați și capra și varza. Să găsiți tot timpul un echilibru între ceea ce se întâmplă acasă și ceea ce se întâmplă la locul de muncă. Dar prima dată să țineți cont de voi! Fiți puternici atunci când comunicați ceea ce aveți nevoie. Negociați, dar în funcție de voi. Venus vă ajută. Aveți sprijin în această săptămână!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel