Șapte MINIȘTRI și alți oficiali de rang înalt, INFECTAȚI cu COVID-19
Autor: Alexandru Ichim pe 15 iul, 21:04 | Internațional

Este alertă după ce aproape jumătate din miniștrii guvernului au fost infectați cu Covid-19. 

Nu mai puțin de 11 oficiali bolivieni de rang înalt s-au infectat cu noul coronavirus, scrie CNN. Ministrul Hidrocarburilor, Victor Hugo Zamora, s-a dovedit pozitiv, nu prezintă simptome și urmează protocoale de autoizolare, potrivit unui comunicat publicat miercuri de către Minister.

Ministrul adjunct al Comunicațiilor, Isabel Fernández, a mai spus celor de la CNN că a fost testat pozitiv și că în prezent se află în autoizolare.

Cei 11 oficiali de rang înalt includ 7 din cei 17 miniștri ai cabinetului, doi adjuncți și comandantul general al forțelor armate.

Miniștrii infectați din Cabinet sunt:

 

Ministrul de Externe Karen LongaricMinistrul Sănătății, María Eidy RocaMinistrul Justiției, Alvaro CoimbraMinistrul Cabinetului, Yerko Núñez NegretteMinistrul minelor Jorge Fernando OropezaMinistrul Hidrocarburilor Victor Hugo ZamoraMinistrul Economiei, Oscar OrtizCei doi adjuncți sunt ministrul adjunct al comunicațiilor, Isabel Fernández și ministrul adjunct de interne, Javier Issa.

Bolivia a raportat marți seară un număr de 1.617 cazuri noi de coronavirus, potrivit Ministerului Sănătății din țară, ceea ce a adus totalul infecțiilor la 50.867.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri