Șapte turiști, BLOCAȚI pe Transalpina din cauza zăpezii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mai mulți turiști au rămas blocați cu mașinile pe Transalpina din cauza zăpezii.

La munte se poate spune că iarna și -a intrat deja în drepturi. Asta au simțit-o mai mulți turiști care au rămas blocați din cauza zăpezii. Salvamontiștii  din Gorj au intervenit aseară după ce mai mulți oameni au rămas blocați pe Transalpina din cauza zăpezii.

"Atenție, la munte iarna se apropie cu pași repezi! Salvamontiștii din cadrul Serviciului Public Salvamont al Consiliului Județean Gorj, aflați în serviciul permanent de tura în Baza Salvamont Ranca, intervin în aceste momente pentru recuperarea a 7 persoane aflate în 3 autoturisme ramase blocate pe Transalpina în zona Pasului Urdele, la o altitudine de peste 2000 de metri, din cauza stratului de zăpadă căzut si a stratului de gheata format pe carosabil.

Dacă nu se vor putea ajuta autoturismele să înainteze, vor fi recuperate doar persoanele aflate în ele și vor fi aduse în baza Salvamont Ranca. În ultimele 24 de ore în zona a nins, un strat compact de zăpadă așternându-se începând cu altitudinea de 1800m.", informează Salvamon Goj într-o postare pe Facebook.

Atenție, la munte iarna se apropie cu pasi repezi! Salvamontiștii din cadrul Serviciului Public Salvamont al Consiliului...

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Sâmbătă, 17 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel