Saturn retrogad, cum te afectează. Zodia părăsită de toți. Astrolog DCNews: Vine momentul zero!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Saturn și-a oprit retrogradarea. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, îți explică ce înseamnă acest lucru și în ce mod te afectează, în funcție de zodie. Nativul care va fi pus la zid.

"La voi, Saturn se opreşte în Casa a treia. Este important să aveţi grijă ce promisiuni faceţi. Dacă până acum v-aţi promis multe, nu s-au întâmplat, oamenii v-au înţeles, vine momentul zero în care promisiunile voastre precum le faceţi aşa şi trebuie să faci. Altfel oamenii nu vor mai face compromisuri pentru voi", spune astrologul DCNews, Daniela Simulescu. 

Există riscul să rămâneţi singuri. Oamenii trebuie să îşi reclădească încrederea în voi. Până în mai 2020, tot ce promiteți trebuie să vină la pachet cu un grad mare de responsabilitate. Mare grijă cum plecaţi cu maşina, ce acte vă luaţi la voi. Din septembrie până în mai 2020, minciunile Scorpionilor vor fi uşor descoperite. Aveţi capacitatea de a manipula. Dacă oamenii vor face în continuare ce vreţi voi, să nu vă miraţi că vor dispărea din jurul vostru.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel