Scandal după PROTEST. Legătura Iosefinei Pascal cu Maria Grapini. NERVI în direct: Ce dr*cu are una cu alta?
Autor: Giorgiana Croitoru pe 13 iul, 20:25 | Personalități politice

Maria Grapini

Maria Grapini a intrat în direct pentru a vorbi despre protestul de duminică din Piața Victoriei. Este Iosefina Pascal, inițiatoarea protestului, asistenta ei?

Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir au subliniat, în direct, că inițiatoarea protestului de ieri, din Piața Victoriei, Iosefina Pascal, este chiar asistenta europarlamentarului Maria Grapini. 

Astfel, Maria Grapini a fost contactată de cei doi pentru a oferi mai multe detalii despre protestul ce a avut loc și la care au participat mii de oameni. 

Iată dialogul dintre Grapini - Buzăianu - Zamfir

 

Buzăianu: Am vrea să vă punem câteva întrebări în legătură cu o chestiune. 

Grapini: Dar trebuie să mă întrebați dacă pot. 

Zamfir: Păi puteți?

Grapini: Nu!

Zamfir: Nu puteți? Păi și atunci de ce ați răspuns la telefon? Ne-ați răspuns să ne spuneți că nu puteți?!

Ce părere are despre protestul de aseară?

 

Buzăianu: Întrebarea noastră e foarte scurtă. Ce părere aveți despre protestul de aseară?

"Eu am pledat întrotdeauna pentru proteste autorizate, pentru că dreptul de a protesta și de a-și spune oamenii cuvântul îl au prin Constituție. Vedem că protestele nu sunt numai în România, sunt și în alte state europene. Trebuie să fie un protest pașnic, adică fără violență. Am văzut că în alte state sunt cu violență, aseară nu au fost și Doamne ajută că nu au fost cu violență. Al treilea lucru, trebuie să fie cu un obiectiv, îl știm, acea lege care s-a votat în Camera Deputaților și în rest, fiecare trebuie să-și asume responsabilitatea", a declarat Maria Grapini, în direct la B1 TV. 

Este Iosefina Pascal, inițiatoarea protestului, asistenta ei?

"Dar ce dracu are una cu alta? Nu este asistenta mea. Asistent e un statut, prestări servicii e alt statut", a completat ea. 

Zamfir: Lucrează pentru dvs.?

Grapini: Dar e transparent, e pus pe pagină. Lucrează și pentru mine!

Zamfir: Continuați asocierea cu Iosefina Pascal, considerată unul dintre organizatorii protestului cu risc epidemiologic de ieri? O mai plătiți din banii Parlamentului European, bani publici?

Grapini: Nu are legătură una cu alta! Stimate domn, ea a fost în timpul liber și eu nu pot să îngrădesc dreptul unui cetățean, fie el și asistentul meu. Nu e vorba de asociere... Încurcați planul. Una e să fie condamnat și alta e să-și exprime un punct de vedere cetățeanul.... Bine, la revedere!

Maria Grapini a închis telefonul, în direct, după ce Răzvan Zamfir a început să o atace. 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri