Scandal în CLM, după un vot politic. Dragomir: Sunteți mulțumit de panarama asta de Guvern? Dacă nu votați nimic, de ce mai luați indemnizație?
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube
Foto: Youtube
A fost scandal între politicienii din Brăila. Iată de la ce a pornit totul. 

Liberalii s-au abținut la votul bugetului de venituri și cheltuieli din Consiliul Local Municipal Brăila, iar Cătălin Canciu, inspector școlar, nu a votat, deși o mare parte a amendamentelor s-au regăsit în proiectul de hotărâre.

A fost un vot strict politic, fără a ține cont de necesitățile brăilenilor, fără a ține cont de faptul că o mare parte a amendamentelor erau incluse deja în proiect și fără a ține cont, în primul rând, de motivul pentru care au fost aleși – să reprezinte interesele electoratului care i-a trimis acolo, citează jurnalbr.ro

Un buget din care 60,9% sunt investiții a trecut însă cu votul PSD-ului, care are majoritate în Consiliul Local Municipal.

Votul liberalilor, dat în ciuda faptul că ședința a fost una total atipică

Discuțiile s-au aprins după votarea bugetului, când liberalii au atras atenția că niciun amendament propus de ei nu a fost supus la vot. În acel moment, primarul le-a atras atenția asupra faptului că bugetul a stat în transparență publică mai mult de 30 de zile, timp în care se puteau aduce amendamente sănătoase, în special pentru pistele de biciclete, unde este necesar avizul Inspectoratului Județean de Poliție. Chiar și așa, au fost găsite soluții pentru realizarea pistelor de biciclete, însă nu au fost pe placul liberalilor. 

"Bineînțeles că sunteți foarte mulțumit de ceea ce face, era să zic ”panarama asta de guvern” pe plan național, distrugând afacerile oamenilor și închizând toate afacerile, că bântuie virusul de la ora 22 sau mai știu eu ce alte trăznăi poate să facă", a spus Marian Dragomir, printre altele, în cadrul ședinței de Consiliu Local Municipal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel