Anca Dragu, replică după gestul lui Florin Roman și după ce i-a cerut DEMISIA: Se ținea de microfon, efectiv! Ceva de neimaginat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook Anca Dragu
Foto: Facebook Anca Dragu
Anca Dragu a reacționat după scandalul făcut de Florin Roman în Parlament, la citirea moțiuni cenzură împotriva premierului Florin Cîțu.

"În mod evident, președintele trebuie să conducă această ședință. Eu eram președinte, deci domnul vicepreședinte nu putea conduce această ședință. Deci eu!

Chiar nu m-am așteptat la o asemenea încercare de preluare a puterii! Este ceva de neimaginat să se întâmple în Parlament. Dacă ați observat, dumnealui se ținea de microfon, efectiv! Au venit chestorii, au venit colegii, nu mă așteptam să vedem așa ceva.

Care este miza?", a declarat Anca Dragu, după citirea moțiunii de cenzură și după gestul făcut de Florin Roman. 

În contextul Anca Dragu este amenințată și i se cere demisia din funcția de președinte al Senatului, aceasta a completat: "Sigur, nu are decât să amenințe cu cea vrea dumnealui! Este liber să facă ce amenințări dorește, dar îi aduc aminte domnului Roman că există și un cod penal în România, ce să zic?!"

Cîțu: Voi cere demisia lui Orban și Dragu dacă decizia CCR ne va fi favorabilă

Ce s-a întâmplat în Parlament

Florin Roman a fost împins, i s-au luat scaunul și microfonul de către George Simion (AUR) și a fost trimis în sala de plen. Anca Dragu a preluat conducerea şedinţei. Ionuţ Moşteanu a cerut din nou suplimentarea ordinii de zi cu stabilirea calendarului. Locul lui Florin Roman a fost luat de Cristina Prună 

George Simion a venit lângă Florin Roman şi i-a spus să plece din scaun. "Dă-te de acolo, uzurpatorule", i-a strigat Simion. Florin Roman a cerut intervenţia chestorilor. Liberalul nu renunţă la conducerea şedinţei. 

"Îl rog pe dl Roman să părăsească plenul, să o lase pe Anca Dragu", a spus şi Ionuţ Moşteanu. 

"Nu avea de ce să conducă el această şedinţă, era preşedintele Senatului prezent. Incredibil. Omul se credea deja preşedinte, că aşa i-a promis Cîţu", a spus George Simion pe un live pe Facebook. 

Citește mai multe aici: SRS: Un moment istoric: A fost creat USL 2

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel