SCANDAL în Timiș. Tânăr bătut și ÎNJUNGHIAT de SOCRU și cumnații MINORI
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Un scandal uriaș a avut loc în plină stradă, în Timiș.

Polițiștii din Sânnicolau Mare au întocmit un dosar penal, iar două persoane de 17 și 42 de ani au fost reținute pentru 24 de ore, sâmbătă seară, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totul a început după ce, pe o stradă din Tomnatic, un tânăr de 25 de ani care se întorcea de la magazin a fost atacat de socrul său în vârstă de 42 de ani și de doi cumnați minori, de 13 și 17 ani. 

Tânărul a ajuns la spital, bătut și înjunghiat. Potrivit primelor informații, tânărul a fost lovit cu parul de socru și de cumnatul de 17 ani.

Cumnatul de 13 l-a înjunghiat cu un cuțit, transmite presa locală.

IPJ Timiș a informat, astăzi, că „aseară, în jurul orei 20:00, a avut loc un conflict pe o stradă din localitatea Tomnatic între mai multe persoane. În urma conflictului un tânăr de 25 de ani a fost lovit în zona capului cu un obiect contondent de către doi bărbați de 42 și de 17 ani, iar un minor de 13 ani i-a provocat plăgi prin înjunghiere în zona toracelui cu un obiect ascuțit-tăietor.

În urma incidentului, tânărul de 25 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii din Sânnicolau Mare au întocmit un dosar penal, cei doi bărbați de 17 și 42 de ani fiind reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel