SCANDAL la audierea Facebook - Twitter. Zuckerberg, TAXAT DUR: "Nu m-am putut conecta / Știu sentimentul. Cine naiba te-a pus"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Au fost replici tăioase la audierea Facebook și Twitter în SUA.

Șefii Facebook, Google și Twitter au fost audiați în Senatul SUA, pe tema reglementării rețelelor sociale. Ședința Comisiei de Comerț a fost întreruptă când Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, a avut probleme în a se conecta prin video de la distanță, lucru care a stârnit replici acide din partea senatorului republican Ted Cruz 

“Nu putem stabili o conexiune cu domnul Mark Zuckerberg”, a spus senatorul Roger Wicker, care prezidează comisia. Acesta a fost de acord cu o amânare de 5 minute a ședinței, după ce au vorbit directorii executivi ai Twitter și Alphabet, compania care deține Google, potrivit Reuters.

“Am putut să aud declarațiile de la început. Aveam doar probleme în a mă conecta”, a spus Zuckerberg.

Roger Wicker: “Știu sentimentul domnule Zuckerberg”.

“Cine naiba te-a pus în poziția de a decide ce poate relata media”

Audierea din Senat, ce are ca scop reformarea unei legi privind internetul și tragerea la răspundere a modului în care companiile moderează conținutul, s-a transformat rapid într-un conflict politic. Directorii Twitter, Facebook și Google au catalogat legea ca fiind crucială pentru exprimarea liberă pe internet.

După o oră de audieri, conversația s-a transformat într-un schimb aprins de replici între senatorii ambelor partide.

Ted Cruz: “Cine naiba te-a ales și te-a pus în poziția de a decide ce poate relata media și ce are voie să audă populația americană?”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel