Urmărește emisiunea live
Scandal Revelion TVR. Radu Pietreanu: Îi mulțumim domnului Bulai. Ne-am atins scopul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Facebook Radu Pietreanu
Facebook Radu Pietreanu
Actorul Radu Pietreanu a comentat scandalul declanșat de Iulian Bulai și USR, împotriva TVR, după Revelionul 2021. 

"M-aș fi împrumutat să am 10.000 de lei ca să am atâta reclamă pe toate posturile TV. Nu am fost niciodată pe toate posturile, numai pe posturile unde activam, pe Pro TV sau KanalD, acum pe TVR. Nu știu de ce se ceartă pe tema noastră, pe tema "Vacanța Mare" pentru că și dacă ar fi fost Madonna în noaptea de Revelion pe TVR ar fi făcut scandal. "Ce e cu baba aia, la ora aia?! Sau cu De Niro, moșul ăla, de ce l-ați plătit cu atâția bani din banii noștri?!" Noi am fost doar pretextul. Oricine ar fi fost s-ar fi luat de el, sunt sigur de asta", a declarat Radu Pietreanu, în direct la România TV.

"Dacă se scandalizează partidele din România pentru niște personaje fictive..."

"Plus că noi am fost niște PERSONAJE! Dacă se scandalizează partidele din România, CNA-ul, pentru niște personaje fictive: Leana, Costel, Garcea... care nu există, le-am inventat noi, ce să mai zicem?! Cum să te deranjeze personajele?

Alec Baldwin l-a jucat pe Donald Trump și l-a făcut un pic senil. A fost felicitat de toată lumea, a făcut milioane de vizualizări pe YouTube, pe rețelele de socializare", a completat el. 

”Ne-am atins scopul”

"Îi mulțumim domnului Bulai că ne-a pus în aceeași bancă cu Donald Trump, cu cel mai puternic om al planetei! Am reușit cu vizionările de pe YouTube, la momentul de Revelion, să depășim numărul celor care ne-au văzut live, deci ne-am atins scopul! Dacă au fost 500.000 care ne-au văzut live și au dus TVR pe locul 5 la audiențe, acum sunt peste 1 milion care au văzut emisiunea!

Mi-aș dori să țină scandalul cât mai mult, pentru că se vor face 2 milioane, 8 milioane, 16 milioane și pe ce mai pun mâna USR-iștii? Eu nu înțeleg pe ce se bat acum, că sunt ca găina în boabe. Bă frate, ai strâns din fund 30 de ani să ajungi la putere și, cum ai ajuns, cum mărești taxele, scoți oamenii în stradă. Chiar așa repede vrei să pierzi?! Ei își taie craca de sub picioare!", a mai spus Radu Pietreanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel