SCANDAL URIAȘ cu Nicușor Dan. Intervine Avocatul Poporului: Au venit la sediu!
Autor: Ioan-Radu Gava pe 15 sep, 21:38 | Personalități politice

Renate Weber, Avocatul Poporului

Avocatul poporului, Renate Weber, a venit cu clarificări privind scandalul în care este implicat Nicușor Dan.

În direct la Antena 3, la Sinteza Zilei, avocatul poporului, Renate Weber, a venit cu clarificări privind scandalul în care este implicat Nicușor Dan:

„Din dosar rezultă foarte clar că pe data de 12 decembrie, anul trecut, domnul Nicușor Dan a venit la sediul instituției împreună cu familia aceasta, cu domnul Mitrache și soția, și avocatul acestora.

Au solicitat o audiență ad-hoc și au avut o întâlnire cu o doamnă adjunct al avocatului poporului, iar la final dumneaei a întocmit o notă privind audiența iar din lecturarea notei, am înțeles că ei se plângeau că vor fi evacuați în prag de iarnă, că vor fi puși pe drumuri, că nu vor mai avea unde să locuiască. Colega mea le-a explicat care ar fi modalitățile legale la care dânșii ar trebui să recurgă. Ei au depus și o ptiție însă petiția nu este pe numele acestui domn, Mitrache pentru că proprietar acolo este o doamnă, Paula Popescu. Dânsa a cumpărat de la unul din ei doi.

S-a depus o petiție pe numele acelei doamne, dânșii cred că au explicat că ei locuiesc în casa aceea, cert este că pe 17 decembrie, colegii mei, văzând toate actele pe care le-au depus, au ajuns la concluzia că nu au suficiente documente pentru a merge mai departe și a încerca să facă ceva. Atunci le-au trimis o adresă și le-au solicitat să mai depună câteva documente. Din 17 decembrie nu s-a mai primit absolut niciun răspuns iar noi am închis dosarul acesta.“

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri