Scandalul din coaliție răsună în PE. Marius Tudor: Unii zâmbesc, alții ridică din sprânceană și se uită la noi ca la o țară de mâna a doua
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Scandalul din coaliție răsună până în Parlamentul European. Marius Tudor: Unii zâmbesc / Foto: Facebook Florin Cîțu, Dan Barna
Scandalul din coaliție răsună până în Parlamentul European. Marius Tudor: Unii zâmbesc / Foto: Facebook Florin Cîțu, Dan Barna
Marius Tudor, consilier în Parlamentul European, susține că scandalul din coaliție este intens discutat și la Bruxelles.

Marius Tudor a spus în exclusivitate pentru DC NEWS ce părere au membrii Parlamentului European despre scandalul din coaliție, iscat după ce Florin Cîțu l-a demis din funcția de ministru al Justiției pe Stelian Ion, iar USR PLUS a depus moțiune de cenzură împotriva premierului, miniștrii dându-și demisia.

"Ecoul haosului în care ne-a fost aruncată țara prin cearta grobiană de la guvernare se aude și la Bruxelles, mai ales pe holurile și pe la colțurile Parlamentului. Încerc să dau explicații, deși nu acesta este rolul meu, la întrebări ale unor colegi din alte grupuri politice, francezi, germani, italieni, etc.. Unii zâmbesc, alții ridică din sprânceană și se uită la noi ca la o țară de mâna a doua, mai ales când le spun că în ultimii 30 de ani, am avut vreo 25 de guverne. Despre PNRR, Dumnezeu cu mila, nu mai știe nimeni cine și ce face și asta poate amâna aprobarea.", a spus Marius Tudor.

Marius Tudor: Nu dau semne că vor să își revină pentru că le place haosul

Marius Tudor susține că cei de la guvernare fac abuz de putere și că mulți dintre politicieni au devenit "unelte ale banului, ale îngâmfării".

"Țara a ajuns pe mâna unor oameni cu un caracter perfid, majoritatea lor. Ce vreau să spun? Păi, vă amintiți de politicianul din timpul campaniei electorale? Acela slăbuț, umil, uman, atotcunoscător, profesionistul desăvârșit, unicul salvator de neam? Mai este el, oare, același după ce ajunge la putere? Nu, deloc. Unii devin plinuți,  alții aroganți, mincinoși, mulți alții își dovedesc incompetența și sunt nepăsători, iar restul se cred super eroi într-o realitate trăită doar de ei, în mintea lor, dar care nu este realitatea românului de rând, aceea sumbră a neajunsului, a facturilor mari la gaze, curent electric, a prețurilor crescânde care le fac viața un calvar, mai ales când trebuie să aleagă între pâine și medicamente.

Majoritatea oamenilor care conduc țara devin unelte ale banului, ale îngâmfării, se aruncă în patima păcatului și parcă nu dau semne că vor să își revină, pentru că le place haosul. Să pui țara pe pauză, pentru că nu îți place cum cântă colegii de coaliție, este cel mai mare rău pe care-l poate face un conducător, mai ales când el, conducătorul, este afon.", susține Marius Tudor.

"Un dar divin pe care mulți oameni nu îl prețuiesc"

”Există un dar divin pe care mulți oameni nu îl prețuiesc. Acest dar divin se numește putere, dar în sensul constructiv al cuvântului, adică puterea și stăpânirea asupra tuturor lucrurilor create: mintea omului, trupul său și problemele sale. Orice neajuns, orice nefericire vine din lipsa de putere. Omul se închipuie slab și victimă a împrejurărilor, pretinzând că înfrângerea i-a fost provocată de condiții asupra căror nu are control. Lăsat în seama lui, omul este într-adevăr o victimă a împrejurărilor, dar când e în legătură cu puterea dată de Dumnezeu, orice lucru devine posibil. Și asta le lipsește și oamenilor care ne conduc țara, legătura cu Dumnezeu.

România este prin credința sa strămoșească o țară iubitoare de Dumnezeu, iar această calitatea ar trebui să se vadă și în oglinda sa, prin cei care, vremelnic, ne conduc țara. În ultima vreme oglinda a crăpat din ce în ce mai tare, culminând cu această criză politică, acest haos total în care ne-au aruncat orgoliile unor politicieni, indiferența lor și lipsa de dragoste față de aproapele și de Dumnezeu.” a conchis Marius Tudor opinia exprimată pentru DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel