Scandalul momentului în showbiz. Pepe, ordin de protecție? Val Vâlcu: Se tratează cu mare lejeritate domeniul
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Raluca Pastramă a deschis o acțiune în instanță împotriva lui Pepe, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție.

Val Vâlcu, DC News, a reacționat în direct la România TV cu privire la procesul de astăzi dintre Pepe și Raluca Pastramă. Întrebat dacă instanța de judecată ar putea ține cont de faptul că cei doi sunt persoane publice acesta a răspuns: 

”În primul rând, ar fi fost necesară o intervenție mai energică a poliției. Era de cercetat dacă a fost vorba de violență domestică. Se tratează cu mare lejeritate domeniul. Situația actuală e mai bună decât acum 10-20 de ani când poliția nu intervenea decât dacă ajungea pe targă la spital victima unei agresiuni domestice. Din câte ne amintim, cu cât fapta e produsă de o persoană cu o expunere publică, cu atât creează mai multe temeri. Cum a fost cazul Becali. Nu știu, comparativ cu a lui Becali, care e notorietatea lui Pepe. Ne întoarcem la situația cu aplicarea acestor ordine de restricții că se tot vorbește de senzori, de dispozitive diverse. Situațiile obișnuite, miile de cazuri care după o decizie a instanței nu sunt protejate”, a declarat jurnalistul Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel