Scandal URIAȘ în Craiova. S-au tras focuri de armă și un polițist a fost rănit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Polițiștii au intervenit pentru a aplana un scandal iscat în plină stradă în Craiova. S-au tras focuri de armă, iar un om al legii a fost rănit.

Incidentul s-a produs într-un cartier din Craiova. Oamenii legii au fost alertați că acolo ar avea loc un scandal între mai multe persoane, transmite RealitateaPlus. Sosiți la fața locului, polițiștii au încercat să aplaneze conflictul, însă acesta a degenerat. Au fost trase focuri de armă, în speranța că aceștia se vor liniști, iar un polițist a fost rănit de unul dintre scandalagii.

"Doi polițiști au efectuat câte un foc de avertisment în plan vertical pentru aplanarea stării conflictuale. De asemenea un alt polițist care a mobilizat un scandalagiu a fost rănit la mâna stângă de către acesta cu un obiect tăietor. A avut nevoie de îngrijiri medicale, dar rănile nu sunt foarte grave.", a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Oamenii legii au dus la secție nouă bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 56 de ani, toți din Craiova. Totul ar fi pornit după ce patru persoane ar fi intrat în curtea unei case și l-ar fi lovit pe proprietarul în vârstă de 56 de ani. Rudele acestuia ar fi intervenit. Bărbatul a fost transportat la spital. Niciunul dintre scandalagii nu a vrut să depună plângere, dar polițiștii s-au autosesizat din oficiu și au deschis o anchetă în acest caz. Bărbatul de 31 de ani care l-a rănit pe polițist a fost reținut pentru 24 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel