Scărlătescu și-a făcut ICOANĂ. Bontea și Dumitrescu, ȘOCAȚI, l-au luat la MIȘTO: "Tu în loc de Arsenie Boca. E NEBUN!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sezonul 8 al show-ului culinar ”Chefi la Cuţite” este plin de surprize. Iată cu ce a venit Cătălin Scărlătescu în direct. Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au rămas mască. 

Chef Cătălin Scărlătescu și-a uimit colegii din show-ul "Chefi la Cuțite", după ce a apărut cu un mare tablou - icoană, în care chiar el era personajul principal.

Acesta a agăţat tabloul pe un perete din culisele emisiunii, iar replicile și glumele celor doi colegi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu au întârziat să apară. 

 Unul dintre chefi i-a spus direct: ”În curând se vor face iconițe cu tine în loc de Arsenie Boca!”

„Nu cred aşa ceva. Băi, eşti sănătos? Doamne, ferească sfântul! Mă, ce-ai păţit, mă, nene, mă? E nebun, domne, e nebun”, a spus Sorin Bontea, șocat de gestul lui Scărlătescu.

Florin Dumitrescu, gluma momentului

Florin Dumitrescu a fost mai spectaculos și a pus mâna pe telefon și a cerut să îi fie aduse candele și cele necesare pentru a face o slujbă în cinstea lui Cătălin Scărlătescu.

„Mâine-poimâine or să se vândă iconiţe cu tine în loc de Arsenie Boca. Să-ţi laşi părul să crească. Nu eşti pe craca ta, prietene!”, a spus chef Dumitrescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel