Scenă BIZARĂ la CIMITIRUL din Constanța: M-au fugărit până M-AM URCAT pe CRUCI
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
O întâmplare bizară a avut loc la Cimitirul Municipal din Constanța, susține o femeie. 

O constănțeancă susține că a fost rănită, după ce a fost atacată de o haită de câini în Cimitirul Municipal din Constanța. Femeia ar fi fost nevoită să se urce pe cruci pentru a scăpa de patrupezi. 

Fuga de pe o cruce și până la mașină i-a adus femeii o luxație la picior.

Totul s-ar fi întâmplat sâmbătă, în jurul orei 11:30, când femeia a mers la cimitir, la mormântul tatălui ei.

„Am parcat pe aleea asfaltată și am mers pe jos până la mormânt. După aproximativ 10 minute, când mă întorceam la mașină, am fost atacată de o haită de câini. Bineînțeles, pentru a mă apăra, am fost nevoită să mă cațăr efectiv pe crucile din zonă, unde am rămas pentru aproximativ 5 minute, de teama de a nu fi mușcată.

Neavând telefonul la mine și fiind singură în zonă, în disperarea de a ajunge în siguranță la mașină, alergând printre morminte, mi-am luxat piciorul. Consider că e inadmisibil să plătesc loc de veci de peste 10.000 lei și să mă mănânce câinii în anul 2020. Specific că erau cel puțin 5 câini. După, doi dintre ei m-au alergat până la mașină. Era cât pe ce să mă muște”, a povestit femeia, potrivit Replica Constanța.

Ce a urmat 

După ce a ajuns la domiciliu, femeia a sunat la administrația cimitirului. La telefon însă, i s-a spus că trebuia să meargă direct la ei pentru rezolvarea situației. 

Într-un final, Primăria Constanța a informat că patrupezii din cimitiri vor fi ridicați de o echipă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel