Urmărește emisiunea live
Scenă care îți dă fiori. Ce a făcut o fetiță, în pandemie, la Teatrul Ion Creangă. Actrița Andra Mirescu: A fost trist... VIDEO
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
În vreme de pandemie, Teatrul Ion Creangă a găsit o soluție pentru a bucura sufletele copiilor, mici și mari, iar momentele emoționante nu au lipsit. 

În cadrul interviurilor DC News, Andra Mirescu, actriță la Teatrul Ion Creangă, a povestit cum e la spectacole și la repetiții, în timpul pandemiei. 

Astfel, actrița și-a amintit de un episod care a emoționat-o, dar care a și întristat-o în același timp. La finalul spectacolului Fără frică din grădina Casei Eliad, o fetiță s-a apropiat de scenă pentru a le oferi actorilor flori. 

Din cauza măsurilor adoptate pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 însă, o colegă a actorilor a rugat părintele copilului să intervină și să lase florile pe scenă. Până la pandemie, copiii urcau pe scenă, se jucau și îi cunoșteau, de aproape, pe actori. 

„La finalul unui spectacol, la Fără frică, a vrut un copil să vină pe scenă sau aproape de scenă ca să ne dea flori. În general, copiii vin să ne dea flori, urcă pe scenă, ne îmbrățișează, ne pupăm, batem palma... Chiar la spectacolele de educație timpurie, cele pentru 0-3 ani, invităm toți copiii pe scenă, să se joace, să interacționeze, avem jocuri speciale. Acum nu se mai poate. Dar a vrut o fetiță să ne dea trei flori. Și eu, și doamna Anca și doamna Alexandrina am făcut ochii mari. Nu știam cum să reacționăm pentru că nu puteam să ne apropiem. A venit o colegă plasatoare, foarte bine spălată pe mâini și cu masca, a rugat părintele să vină s-o ia și să lase florile pe scenă. Ceea ce înainte nu se întâmpla și mi s-a părut atât de frumos și atât de trist”, a povestit actrița de la Teatrul Ion Creangă, Andra Mirescu, la interviurile DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel