Scenă TERIBILĂ. Un copil de DOI ani și-a prins gâtul în geamul portierei. "Vezi doar în filmele HORROR"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O scenă teribilă s-a întâmplat la Botoșani, după ce un copil de doi ani și-a prins gâtul în geamul portierei. I-a marcat pe medici. 

Un copil, în vârstă de doi ani și jumătate, a ajuns în stare critică la spital din cauza unui accident teribil. Copilul se afla în gija bunicii sale, din satul Slobozia, moment în care s-a dus să se joace în mașina părinților lui. 

Băiatul se afla pe unul dintre scaunele din față, iar la un moment dat, în timp ce a scos capul pe geam, a atins din greşeală, cu piciorul, butonul care acţionează geamul portierei, care s-a ridicat, gâtul micuţului fiind prins între marginea sticlei şi partea de sus a portierei.

Bunica l-a pus pe un pat, până au venit părinții

Ştrangulat, copilul nu a apucat să ţipe, iar presiunea asupra gâtului a făcut ca acesta să îşi piardă cunoştinţa. Băieţelul a fost găsit după câteva minute de bunica sa, care l-a eliberat după care l-a dus în casă şi l-a pus în pat. După alte câteva minute, părinţii copiluluiau ajuns acasă, iar mama micuţului şi-a găsit copilul în stare de semiconştienţă, fără să reacţioneze la stimuli.

Îngrozită, femeia a sunat imediat la 112, pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, dar şi o ambulanţă cu asistent. Copilul a fost preluat de echipajul de la ambulanţă, i s-a început terapia cu oxigen, iar pe drumul spre Botoşani a fost preluat de echipajul cu medic al SMURD, care a început imediat manevrele de terapie pentru astfel de situaţii.

„Pacientul era în stare gravă”

Cazul le-a marcat şi pe cadrele medicale care au încercat stabilizarea copilului.

„Pacientul era în stare gravă, cu hipoxie cerebrală, iar după transferul la Iaşi a suferit şi un edem pulmonar, având dificultăţi mari de respiraţie şi saturaţie scăzută de oxigen. A fost internat pe secţia de reanimare a spitalului, cu prognostic rezervat”, a precizat un asistent al spitalului ieşean.

„Nu era vorba de o familie dezorganizată, nu era vorba de un copil neîngrijit, sau nesupravegheat. Un astfel de caz vezi doar în filmele horror, nu te-ai aştepta că ar putea fi realitate”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD, citează monitorulbt.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel