Scenariu CATASTROFAL pe 27 septembrie. Ciolacu: Eu cred că nu va fi așa!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Marcel Ciolacu a comentat scenariul în care, pe 27 septembrie, prezența la vot va fi una extrem de mică. 

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a întrebat pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, ce legitimitate vor avea viitorii aleși locali dacă „ne-am trezi cu o prezență la vot foarte mică. 25%, poate sub 25%”.

„Până la urmă, a fost decizia României, a Guvernului, a președintelui, să țină alegeri în pandemie, în timp ce alte state mici din Europa, mai puțin semnificative, au amânat alegerile locale cu un an de zile”, a mai precizat Bogdan Chirieac, adresând întrebarea „Ce s-ar putea întâmpla cu țara, dacă vom avea o prezență la vot catastrofal de mică?”.

Ciolacu: Oamenii vor să-și aleagă gospodarii din localități

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns, la România TV, că „aceeași estimare a fost și în Polonia. Să știți că oamenii s-au hotărât și au mers la vot. Eu cred că românii vor merge la vot, mai ales că vorbim de alegeri locale. Oamenii vor să-și aleagă gospodarii din localitățile lor.

Eu sunt ferm convins că oamenii vor merge la vot, iar primarii, indiferent de culoarea politică, sunt mai responsabili decât actuala guvernare și vor lua măsurile necesare ca să fie votul cât se poate de în siguranță”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel