Scenariu negru lansat de Bogdan Chirieac. Reîncepe războiul româno-român?
Autor: Alexandru Ichim pe 07 apr, 18:49 | Personalități politice

Bogdan Chirieac, analist politic, trage un semnal de alarmă și susține că în urma pandemiei de coronavirus foametea va afecta teritorii întinse din întreaga lume. 

Într-o intervenție la România TV, analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat de Andreea Crețulescu, în contextul pandemiei de coronavirus, dacă România va folosi momentul anti-globalizării în scopul de a-și ridica industria pe care a avut-o în urmă cu 30 de ani. 

Bogdan Chirieac: Dacă îi lasă DNA-ul, da. România ar putea avea într-un an, doi, trei o zonă de industriași români absolut necesară unei națiuni care se vrea liberă. 

Andreea Crețulescu: Îi va lăsa? Care sunt semnalele?

Bogdan Chirieac: Eu mă aștept la o reluare a războiului de tip româno-român, care a existat în România în perioada 2014-2016, pentru că doar așa mai poți controla masele. Nu uitați că după foamete vin revoltele, ori deocamdată vedeți bine că domnul Orban nu e în măsură să rezolve ceva în țara asta. Poate de acum înainte, să fim optimiști. 

Unde va afecta foametea?

 

Întrebat cât de mare va fi foametea în România, analistul politic a răspuns: 

”În România, nu a fost foamete nici în vremea lui Ceaușescu, că ne-a dăruit Dumnezeu, dar anumite dificultăți vor fi, chiar și în țara noastră. În rest, vor fi teritorii întinse pe planetă cu foamete și aici nu exclud să fie foamete inclusiv în Rusia și în China. Atenție! Nu vorbesc de Africa, India, unde... Dumenezu cu mila, dar chiar și în lumea occidentală s-ar putea să avem zone în care vor fi lipsuri. Și așa vedeți că în momentul acesta toată agricultura europeană este disperată după muncitorii români”, a declarat Bogdan Chirieac la România TV. 

VEZI ȘI: COVID-19, armă biologică? China, dată în judecată din SUA. Bogdan Chirieac, despre marile schimbări

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri