Scene APOCALIPTICE în Paris, înainte de carantină. Imagini cu puternic impact
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 29 oct, 23:34 | Internațional

Foto: Twitter

Capitala Franței, Paris, a fost cuprinsă de proteste și sufocată de trafic în ultimele ore de dinaintea instaurării carantinei de tip lockdown.

Președintele francez Emmanuel Macron a anunțat măsuri de restricție de tipul lockdown care încep cu vineri, la ora 00:00, iar cetățenii s-au grăbit să își facă provizii pentru primele 4 săptămâni menționate deocamdată. Puteți citi aici mai multe despre aprovizionarea francezilor cu dispozitive electronice, hârtie igienică, cartușe de imprimantă și echipamente de sport.

Veștile nu au fost primite pașnic de francezi. Parizienii au ieșit în stradă să protesteze față de carantina impusă de la centru. Sursele din presa națională transmit că orașe mari precum Nisa, Toulouse sau Nantes sunt și ele sufocate de manifestații de stradă împotriva închiderii țării.

Ambiance bien connue des #GiletsJaunes, avec ce brouillard lacrymogène qui pollue #Paris à la moindre contestation.Le décor du #confinementSaison2 est planté au #Macronistan...#ViolencesPolicières#confinement#TousContreMacronJour31????@CharlesBaudrypic.twitter.com/zmtIHoeQL4

— ???????? Реми φ???? (@Callystor) October 29, 2020

anti-COVID-19 lockdown protests in Paris..#BREAKING pic.twitter.com/GBypzfJdsh

— _Gazette????Pravda (@NewsPravdagaste) October 29, 2020

????Manifestation en cours au départ de la Place de la République à Paris pour protester contre le confinement. #COVID19 #confinement2 #reconfinement2 #Paris pic.twitter.com/7tCIvGFXgN

— Charles Baudry (@CharlesBaudry) October 29, 2020

Traficul a fost și el paralizat de oamenii care au căutat să părăsească cel mai mare oraș al Franței odată cu instituirea măsurilor de urgență.

L’exode de Paris pic.twitter.com/9Ue2QzovMJ

— Peter Yeung (@ptr_yeung) October 29, 2020

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri