Schimbare de look sau superstiție. De ce s-a îmbrăcat Contra în trening la meciul cu Norvegia
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
La meciul România - Norvegia, Cosmin Contra s-a făcut remarcat imediat ce a iețit pe teren, el purtând, în locul obișnuitelor haine oficiale elegante, un trening.

După meci, s-a aflat că selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, a avut o superstiție la meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia și de aceea s-a îmbrăcat în trening.

Este pentru prima dată în preliminariile Campionatului European din 2020 când Contra recurge la echipament sportiv, în loc de costum, asta în ciuda faptului că tehnicianul român este cunoscut ca fiind unul dintre cei eleganți antrenori din plan intern.

Întrebat la conferința de presă dacă este această schimbare este o supertiție, Cosmin Contra a confirmat acest lucru. "Da, e o superstiție. Nu eram eu cu superstițiile, dar acum am început să mă gândesc la ele. Dacă băieții vor continua să joace așa mă voi îmbrăca numai în trening", le-a răspuns selcționerul, jurnaliștilor prezenți.

Superstiția a fost de bun augur doar pe jumătate, pentru că România a reușit o victorie, în Insulele Feroe, și a fost foarte aproape să învingă și Norvegia, fiind egalată în minutele de prelungire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel