Schimbări la Pro TV. Cove, despre emisiune și Adela Popescu: ȘOC pentru toți
Autor: Rodica Mitu pe 09 mai, 17:59 | Mass-media
Exclusiv

Adela Popescu și Cove / Foto Facebook

Gabriel Coveșeanu și Adela Popescu formează o echipă îndrăgită la „Vorbește Lumea”. Pandemia a adus mai multe schimbări în cadrul emisiunii lor de la Pro TV.

Adela Popescu și Cove au respectat normele de siguranță. Dacă la începutul crizei medicale, prezentatorii stăteau în colțuri diferite ale studio-ului, la un moment dat, Adela Popescu a lucrat de acasă.

Într-un interviu pentru DC News TV, Cove a vorbit despre deciziile luate în pandemie. 

„Noi ne-am adaptat. Pandemia ne-a luat pe toți prin surprindere. În primă fază, nu am știut cum să reacționăm. Lucrurile deveneau din ce în ce mai grave, apăreau din ce în ce mai multe cazuri. A fost ca un șoc pentru toată lumea. Vedeam ce se întâmplă în străinătate, în Italia. Veștile erau tragice. Am decis să reducem cumva numărul de persoane care se află în același timp în platoul de televiziune. Inclusiv am decis ca Adela (n.r. Adela Popescu) să lucreze de acasă, ea se și afla în situația în care era singură cu doi copii. Soțul ei era plecat atunci din țară. După s-a întors și a trebuit să stea în izolare. Practic, era în imposibilitatea de a pleca de acasă. Și, atunci, au coincis lucrurile. A lucrat de acasă.

Invitați nu am mai avut în platou sau maxim un invitat pe emisiune. Păstram distanța încă de când venea. Nu ne strângeam mâna, nu ne îmbrățișam. Am avut grijă. Nu mai aveam cinci-șase cameramani ca de obicei, ci doar doi, un om la sunet, un om la lumină. Am trecut așa martie, începutul lunii aprilie. Pentru Paști, am făcut o ediție specială. A revenit și Adela. Am avut și câțiva invitați. Oamenii au primit foarte bine acea ediție de sărbătoare”, a spus Cove.

 

 

Te-ar putea interesa și ....
Mass-media Vezi toate articolele
Crossuri parteneri