Schimbări RADICALE la Cazinoul Constanța
Autor: Ioan-Radu Gava pe 15 sep, 19:42 | Info utile

Cazino Constanta

Lucrările la Cazinoul din Constanța avansează. Se lucrează atât la exterior cât și la interior, iar construcția începe să își schimbe imaginea.

Lucrările care au loc la Cazinoul din Constanța îi schimbă deja imaginea acestuia. În prezent, se recondiționează fereastra scoică dinspre Acvariu a Cazinoului din Constanța, tot acoperișul a fost recondiționat, iar acum se montează învelitoarea din tablă. De asemenea, s-au pus grinzile de fundare pentru consolidarea promontoriului.

Lucrările la Cazinoul din Constanța avansează. La exterior se lucrează atât la acoperiș cât și la fațade unde se retencuiesc, se înlocuiesc ornamentele degradate și se refac cele vechi care nu au probleme majore. La interior, echipele de specialiști lucrează încă la planșeele deteriorate, unde sunt înlocuite grinzile metalice secundare corodate. Cele noi sunt identice ca dimensiuni și împreună cu noul beton hidrotehnic ce va fi turnat, vor rezista la mediul salin și la cutremure de grad mare.Prezent zilnic pe șantierul de la Cazino, arhitectul Radu Cornescu, reprezentant al Primăriei Municipiului Constanța pentru a colabora cuproiectanții și constructorii pe toată perioada lucrărilor de restaurare, ne-a explicat care sunt pașii urmați în acest moment înexecuția lucrărilor, potrivit ziuaconstanta.ro.

Te-ar putea interesa și ....
Info utile Vezi toate articolele
Crossuri parteneri