Schimbări RADICALE la Cazinoul Constanța
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Cazino Constanta
Cazino Constanta
Lucrările la Cazinoul din Constanța avansează. Se lucrează atât la exterior cât și la interior, iar construcția începe să își schimbe imaginea.

Lucrările care au loc la Cazinoul din Constanța îi schimbă deja imaginea acestuia. În prezent, se recondiționează fereastra scoică dinspre Acvariu a Cazinoului din Constanța, tot acoperișul a fost recondiționat, iar acum se montează învelitoarea din tablă. De asemenea, s-au pus grinzile de fundare pentru consolidarea promontoriului.

Lucrările la Cazinoul din Constanța avansează. La exterior se lucrează atât la acoperiș cât și la fațade unde se retencuiesc, se înlocuiesc ornamentele degradate și se refac cele vechi care nu au probleme majore. La interior, echipele de specialiști lucrează încă la planșeele deteriorate, unde sunt înlocuite grinzile metalice secundare corodate. Cele noi sunt identice ca dimensiuni și împreună cu noul beton hidrotehnic ce va fi turnat, vor rezista la mediul salin și la cutremure de grad mare.

Prezent zilnic pe șantierul de la Cazino, arhitectul Radu Cornescu, reprezentant al Primăriei Municipiului Constanța pentru a colabora cu
proiectanții și constructorii pe toată perioada lucrărilor de restaurare, ne-a explicat care sunt pașii urmați în acest moment în
execuția lucrărilor, potrivit ziuaconstanta.ro.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel