Urmărește emisiunea live
Scurtcircuit Iohannis - Orban. Ipoteză explozivă din PSD, reacție din PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Social-democratul Liviu Pop a lansat un scenariu fulminant despre relația Iohannis - Orban. Liberalul Răzvan Prișcă susține că ”e un pic ilogic”. 

”Între premier și președinte e un scurtcircuit. Și-a dat seama președintele de incapacitatea și incompetența Guvernului condus de dl. Orban și încearcă, cu orice mijloace, să scape de domnia sa. E o chestiune pe care, în PNL, cu siguranță strategii încearcă s-o analizeze și să vină cu diverse scenarii, aruncând în piața publică informații care deranjează, teme pe care intenționat miniștrii Cabinetului PNL le anunță în spațiul public, tocmai pentru a pune în umbră acest scurtcircuit între premierul României și președintele României” consideră Liviu Pop, reprezentant PSD, conform ipotezei lansate la Digi24.  

(w670) Liviu Pop

Mișcare tactică vs. ruptură personală

Răzvan Prișcă, reprezentant PNL, aflat în același platou, a afirmat, cu privire la acest scenariu, că este o fumigenă, rostogolită de la începutul lunii decembrie. El susține că ”e un pic ilogic”, pentru că n-au trecut două luni de la campania pentru prezidențiale, în care președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban mergeau împreună în mijlocul oamenilor și arătau că e un parteneriat consolidat în ultimii ani. ”Nu înțeleg cum cineva își poate imagina că după trei săptămâni a apărut o situație conflictuală în așa fel încât să se ajungă la ideea de înlocuire a sa” a adăugat Prișcă. El subliniază că ”una e o mișcare tactică”, referindu-se la anticipate, ”alta e o ruptură la nivel personal”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel