Urmărește emisiunea live
Se anunță BLOCAJ total, de pe 14 noiembrie! Avertisment pentru o ZODIE: Evitați!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Daniela Simulescu a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 9 - 15 noiembrie. Vezi ce-ți rezervă astrele. 

"Luna Nouă vine pe casa a 5-a. Cei care au copii să aibă grijă de ei, să se bucure de ei, să petreacă mai mult timp cu ei. Cine nu are copii, poate se apucă de făcut copii. Cine nu are copii, sfârșitul săptămânii, indiferent cât de amărâți, cât de trăcăniți sunteți, trebuie să vă oferiți câteva momente de răsfăț. De pe acum v-aș recomanda să vă planificați weekend-ul, astfel încât să petreceți câteva clipe liniștite.

După care, vi se va cere foarte mult la locul de muncă, de parcă nu ați face destul de mult... dar vi se cere mai mult și vi se cere repede. Acum, când Marte își va opri retrogradarea, pe 14 noiembrie, o să vă simțiți blocați. Că faceți prea mult, acum vor și mai multe și mai repede și nu știți cum să le prioritizați. Sfatul meu e ca dacă ați aștepta ca săptămâna asta să treacă, o să vă simțiți mai bine și să nu luați decizii foarte importante.

Aș evita să mă cert, să intru în conflict! Mai ușor că nu are rost!", le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Rac. 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel