Se ascute lupta pe stânga pentru primăria Capitalei. Ioan Sîrbu, atac dur la Gabriela Firea: "Patru ani nu a făcut nimic"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Gabriela Firea
Gabriela Firea
Ioan Sîrbu, candidatul Pro România la primăria generală a Capitalei, a lansat mai multe atacuri dure la adresa Gabrielei Firea, unul dintre contracandidaţii săi la postul de primar. 

"Vreau să vă asigur că eu nu sunt impresionat, ba dimpotrivă, sunt foarte nemulţumit de ce se întâmplă azi în Capitală. Eu nu îmi doresc să iau în armată pe cineva, vin să conduc primăria Capitalei. Cine nu face treabă, alege altă cale. Este dovada că primarul Capitalei în exerciţiu nu a făcut nimic. Azi, primăria este în faliment, conturile sunt blocate. Practic, timp de patru ani, primarul general nu a făcut nimic. (...) Primăria arată jalnic, este abandonată.

Nu se poate aşa ceva, toată ziua să ne lamentăm că ăla nu face, că ceilalţi pun piedici, că partidul nu ştiu ce. (...) Primarul general are obligaţia să asigure cetăţenilor capitalei un transport în comun civilizat, ori atâta vreme cât centura Capitalei şi metroul sunt la ministerul Transporturilor, primarul nu îşi poate exercita obligaţia. Noi azi avem doi candidaţi, unul care nu ştie şi unul care nu poate. Cel care nu ştie este doamna Firea, cel care nu poate este Nicuşor Dan ", a declarat Ioan Sîrbu în exclusivitate pentru DC NEWS. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel