Se cere ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ pentru ucigașul asistentei din Cluj
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
sursa foto: Pixabay
sursa foto: Pixabay
Procurorul a propus prin rechizitoriu închisoare pe viață pentru bărbatul care și-a ucis iubita, o asistentă medicală de 30 de ani. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au trimis în judecată dosarul bărbatului acuzat că și-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit, din cauza geloziei, în luna august în județul Cluj. Aceasta avea 30 de ani și era asistentă medicală.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, suspectul a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, „procurorul propunând prin rechizitoriu aplicarea pedepsei detenţiunii pe viaţă, date fiind împrejurările săvârşirii faptelor”.

Conform rechizitoriului, în 24 august, pe o alee din Cluj-Napoca, inculpatul, pe fondul unui episod de gelozie, i-ar fi aplicat lovituri repetate cu cuţitul fostei sale prietene, victima suferind leziuni care au dus la deces.

Suspectul a fost prins de polițiști pe raza judeţului Suceava și a fost cercetat în stare de arest preventiv pentru omor calificat, violare de domiciliu în formă continuată, furt calificat şi acces ilegal la un sistem informatic.

Tânăra asistentă, de 30 de ani, a fost omorâtă în 24 august în fața unui bloc din Cluj-Napoca. Surse din anchetă spuneau atunci că fata a ajuns la Cluj de la Suceava cu autocarul, dar în apropierea blocului a fost așteptată de iubitul ei, care după o scenă de gelozie a înjunghiat-o.

Bărbatul ar fi venit tot din Suceava, cu mașina personală, iar după ce și-ar fi omorât iubita a fugit.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au constatat că tânăra era amenințată prin mesaje de bărbat de mai mult timp, însă nu a făcut niciodată plângere la poliție, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel