Se întâmplă pe 2 octombrie! Avertisment DUR: "NU e atât de a dr*cului cum pare". ZODIA vizată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto ilustrativ: Pixabay
foto ilustrativ: Pixabay
Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie. Iată ce-ți rezervă astrele.

"Dragii mei, la voi chiar veți considera că toată lumea are ceva cu voi, să nu vă iubește nimeni, că nu vă vrea nimeni, că toată lumea e distantă... așa o fi. Nu are cum să fie altfel când Martea e în casa 7 și primește careul de la Saturn din casa 4, pe lângă o casă a familiei, este o casă a bazei noastre emoționale. Casa 7 e casa celorlalți. Vă veți simți singuri împotriva tuturor. De ce? Pentru că voi că nu sunteți obișnuiți să fiți singuri, trebuie să aveți pe cineva. Dacă nu aveți pe cineva nu se întâmplă viața, ori Marte retrograd în Berbec asta vrea să vă arate... că singurătatea nu e atât de a dracului cum pare. 

Că puteți să ieșiți și singuri, că puteți că mergeți să mergeți la cumpărături singuri și că  nu e un capăt de țară. Frica voastră de singurătate este că vă considerați că nu meritați să fiți iubiți sau să aveți pe cineva. Indiferent că sunteți într-o relație sau nu sau că aveți oameni în jur sau nu, vă veți simți foarte singuri, golași. 

Trigonul lui Venus cu Marte e bun, pentru că deși golicimea interioară este, pe afară s-ar putea să ofere acest curaj de a ieși, deci undeva există o direcție de a vă pune în valoare mai mult decât până acum. Faptul că Venus va intra în Fecioră pe 2 octombrie, când e și Luna Plină în Balanță, în zona relațională, vedeți că insistați foarte mult pe niște chestii trecute. Folosiți ce s-a întâmplat în trecut, dar fiți mai prezenți!", le spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, nativilor sau celor cu ascendentul în Balanță.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel