Sean Penn s-a căsătorit, în secret, cu o actriță cu 30 de ani mai tânără
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandra Cheroiu
WhatsApp
Actorul Sean Penn (59 de ani) s-a căsătorit cu Leila George, o actriţă australiană în vârstă de 28 de ani, după o relație de patru ani. Evenimentul a avut loc într-un cadru intim, însă au fost dați de gol de o prietenă, care i-a felicitat pe Instagram.

Sean Penn s-a căsătorit pentru a treia oară cu puțin înainte de împlinirea vârstei de 60 de ani, pe care o va aniversa pe 17 august. Sean Penn și Leila George, care este doar cu un an mai mare decât fiica actorului, Dylan, și-au început relația în 2016. Recent, cei doi au decis să-și unească destinele, în secret, în cadrul unei ceremonii restrânse.

Ştirea privind căsătoria celor doi a apărut după ce prietena lor, Irena Medavoy, soţia producătorului Mike Medavoy, a postat un mesaj de felicitare pe contul său de Instagram. Alături de o fotografie a cuplului şi a verghetelor, Medavoy a scris: ”Suntem atât de fericiţi că Leila George şi Sean Penn s-au căsătorit. Vă iubim. Ne bucurăm enorm că v-aţi găsit sufletele pereche. Sunteţi meniţi să fiţi împreună, Dumnezeu să vă binecuvânteze”. 

Leila George este fiica actorului Vincent D’Onofrio (61 de ani), din serialul ”Lege şi Ordine”, și a actriței Greta Scacchi (60 de ani), cunoscută din filmul ”Presupus nevinovat”, din 1990, unde a jucat alături de Harrison Ford. 

Sean Penn este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood. A primit de două ori premiul Oscar pentru Cel mai bun rol principal, în 2003 pentru rolul din „Mystic River“ şi în 2008 pentru „Milk“. Actorul mai fost căsătorit cu Madonna (1985-1989) şi Robin Wright (1996-2010). Din căsnicia cu Robin Wright Sean are doi copii: pe Dylan (29 de ani) şi pe Hopper (26 de ani). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel