Sebastian Dobrincu: Școala românească este un CIMITIR de performanțe
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sebastian Dobrincu a ajuns în topul tinerilor milionari din Silicon Valey, la doar 20 de ani. La 17 ani, a fost exmatriculat de la o școală din România și nu a putut da Bacalaureatul, a căutat salvarea în SUA, unde a dat lovitura. Spune că face totul cu pasiune și nici nu și-a dat seama când a făcut primul milion de dolari. 

Tânărul primit cu brațele deschise de o universitate din SUA a vorbit, la Digi24, despre sistemul românesc de învățământ. 

”Școala românească este un cimitir de performanțe. Am putea împărți elevii în trei grupe: 1. cei care ies, după 12 clase, agramați, incapabili să dobândească abilități minim necesare pentru a-și aduce contribuția în societate; 2. cei cu potențial, cu dorința de a excela, însă școala fie le inhibă potențialul, fie, și mai rău, nu-i stimulează niciodată și nu vor ști niciodată de ce sunt capabili; 3. cei care vor reuși, indiferent de sistemul educațional, să fie suficient de motivați și de determinați să reușească și, în cele mai multe cazuri, o fac pe cont propriu și muncesc pe brânci” a spus Sebastian Dobrincu, la Digi 24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel