Sector 1, voturi renumărate. Avocatul Drăgan: Ce se va întâmpla dacă se confirmă că Tudorache a câștigat alegerile
Autor: Rodica Mitu pe 20 apr, 15:08 | Justiție

Mihai Drăgan, avocatul lui Daniel Tudorache, a făcut, marți, noi declarații cu privire la renumărarea voturilor la Sectorul 1.

În urma voturilor renumărate până acum, potrivit Antena 3, ar rezulta un avantaj pentru Tudorache. 

„Putem să discutăm doar ipotetic ce se va întâmpla dacă se va confirma că domnul Daniel Tudorache este cel care a câștigat alegerile. Bineînțeles că este de dorit ca fiecare să își păstreze onoarea și doamna primar în funcție să facă pasul în spate, în măsura în care se va dovedi că a pierdut alegerile. În situația în care nu va înțelege să facă acest lucru, probabil că vom merge mai departe pe căile legale. (...) În momentul acesta, mai sunt trei dosare pe rol care au fix acest obiect”, a spus Mihai Drăgan, marți după-amiază, la Antena 3. 

Amintim că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că reprezentanţii coaliţiei de guvernare vor desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie pentru ca aceasta să nu finalizeze ancheta cu privire la alegerea primarului de la Sectorul 1, adăugând că, în urma renumărării voturilor, a reieşit că Daniel Tudorache a câştigat alegerile. „Au cerut desfiinţarea SIIJ. Au ieşit magistraţii şi au spus că e cea mai mare prostie această desfiinţare a SIIJ. (...) Ce aflăm în seara asta? Ancheta de la SIIJ, pentru că şeful biroului electoral de sector era un magistrat şi ancheta e dusă de către SIIJ, aflăm că de fapt doamna Clotilde a pierdut alegerile. (...) Mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral este unul foarte clar, domnul Tudorache a câştigat alegerile şi atunci, în momentul în care se desfiinţează SIIJ, se desfiinţează şi această anchetă", a spus Ciolacu la TVR1.

Justiție Vezi toate articolele
Crossuri parteneri