Ședință coaliție. Nu se va lua nicio decizie astăzi. USR, solicitări către PNL - surse Antena 3
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Facebook Guvernul României
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Facebook Guvernul României
Coaliția de guvernare a intrat în ședință, la ora 17.00. Au fost multe declarații de-o parte și de cealaltă, înainte de această întâlnire. Mandatele de negociere PNL și USR PLUS sunt total opuse. 

Potrivit unor surse Antena 3, astăzi, nu se va ajunge la nicio soluţie, în şedinţa coaliţiei. USR PLUS ar urma să ceară, în continuare, ca premierul Florin Cîțu să plece de la Guvern, să îşi dea demisia, în condiţiile în care nu mai are sprijinul alianţei. Cei din PNL îl susţin, în continuare, pe premierul Florin Cîțu şi spun că nu se pune problema ca acesta să renunțe la postul de prim-ministru.

În acelaşi timp, surse din PNL şi din USR ar fi declarat pentru Antena 3 că o soluţie ar putea apărea abia spre sfârşitul săptămânii viitoare. În zilele următoare, când vor mai fi astfel de şedinţe, cei din USR ar putea să vină cu nişte solicitări pentru PNL, care ar prevedea modificarea protocolului de colaborare care să fie mult mai strict, mult mai precis, care să arate când premierul poate face o mişcare împotriva unui ministru din alt partid decât al său, în ce condiţii ar putea face acest lucru şi felul în care să colaboreze mai bine coaliția de guvernare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel