Șefă de promoție, RĂZBOI cu Liceul. ACUZATĂ de FRAUDĂ la Bac, după zece zile. "Vom merge în INSTANȚĂ"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O elevă, șefă de promoție, a fost acuzată de fraudă la examenul de Bacalaureat, la zece zile de la afișarea rezultatelor.

Liceul Tehnic "Vasile Cocea", din comuna suceveană Moldoviţa se confruntă cu o situație incredibilă, după ce una dintre cei 17 elevi eliminați din Bacalaureat acuză cu procese în instanță. 

Alexandra Bîndiu este șefă de promoție, a încheiat liceul cu media zece, iar în examenul de Bacalaureat a obținut nota 9,46. Ei bine, deși trebuia să se bucure pentru reușită, eleva nu a avut parte de o surpriză de proporții și asta pentru că, atunci când a vrut să-și ridice diploma de Bacalaureat, a aflat că nu poate, pentru că este acuzată de fraudă. 

Eleva, pregătită să acționeze în instanță

"Nivelul de dificultate (n.red. - al probelor de Bacalaureat) a fost acceptabil, m -am pregătit intens ca să fac faţă si dovada sunt rezultatele.  Eu sunt în stare să dau BAC-ul în orice moment, nu este o problemă, însă am nevoie de diplomă ca să mă pot înscrie la facultate, să-mi continui studiile, din luna octombrie, la Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava", a declarat absolventa. Ea ar fi vrut să urmeze cursurile Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor.

Am contactat avocaţi, vom merge în instanţă pentru că lucrările redactate de mine sunt făcute din cunoştinţele proprii. Eu îmi vreau notele înapoi şi diploma", a declarat eleva pentru Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel