Șeful Instagramului administrează rețeaua de socializare din GARAJUL casei sale
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
„Nu muncesc în mod normal din garaj", a spus Adam Mosseri, într-un interviu pentru CNN.

„Nu muncesc în mod normal din garaj", a spus Adam Mosseri, întrebat despre cum este să conduci una dintre cele mai mari platforme de socializare din lume, din casa sa din San Francisco, conform CNN.

Ani de zile, Instagramul a fost sinonimul călătoritului și experiențelor. Utilizatorii săi postează numai poze filtrate și decupate cu atenție, în care se pot vedea locații exotice și localuri scumpe. Însă acum, din garajul său din California, Mosseri, CEO-ul Instagram, le cere oamenilor să facă ce face și el: să stea acasă.

Campania „Stai Acasă”

În ultima săptămână, compania a lansat o fereastră „Stai Acasă", în secțiunea cu Insta Story-uri. Așa cum sugerează numele, caracteristica le poate oferi utilizatorilor o modalitate de a distribui experiențele de acasă, într-un moment în care toată lumea trebuie să iasă doar în situații de urgență. Acest tip de povești au fost atât de populare, încât aproape au blocat site-ul în primele ore de funcțiune.

Faptul că o funcțiune bine intenționată aproape a stricat site-ul reamintește oamenilor cât încearcă Instagram și Mosseri să limiteze problemele din timpul coronavirusului.

Lucratul de acasă, dificil

„Faptul că muncitorii noștri, mai ales moderatorii, lucrează de acasă creează tot felul de provocări, peste care trebuie să trecem", a spus Mosseri într-un interviu pentru CNN Business, prin Skype, din interiorul garajului său, care este noul centru de comandă al rețelei de socializare.

„În general, outputul fiecărei persoane ar trebui să scadă", a spus el. „Nu există vreo soluție, iar de aceea este important să fim creativi și să continuăm să ne asigurăm că oamenii sunt în siguranță pe platformă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel