Selfie MORTAL! Un adolescent a ars de viu în gară după ce s-a urcat pe un vagon. S-a stins la spital
Autor: Doinița Manic pe 05 aug, 15:05 | Social

Un adolescent de 15 ani a murit după ce a încercat să facă un selfie urcându-se pe un vagon.

Un adolescent de 15 ani a ars de viu în gară după ce s-a urcat pe un vagon și a încercat să își facă un selfie, scrie bzi.ro. Incidentul s-ar fi petrecut în Iași, la mijlocul lunii iulie, iar acum băiatul a pierdut lupta cu viața la Spitalul de "Copii Sf.Maria". Băiatul suferise arsuri pe 70 la sută din suprafața corpului. 

Nenorocirea s-ar fi produs atunci când adolescentul se plimba cu bunicul său. El l-ar fi rugat pe bunic să îi dea niște prune dintr-un copac, iar în acest moment, profitând de neatenția lui, s-a urcat pe vagon. În doar câteva momente băiatul a fost cuprins de flăcări. A căzut fulgerat la pământ, sub privirile disperate ale bunicului său. Bătrânul a stins focul cu propriul lui corp și l-a resuscitat pe băiat de 30 de ori până când a ajuns o ambulanță la fața locului.

"Prințișorul nostru a pierdut lupta cu viața. A luptat până în ultimul moment. E sus în cer alături de îngeri. Vei fi mereu alături de mami și tati, care te vor iubi și dincolo de cer", a scris îndurerată, pe Facebook, mama băiatului. 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri