Selly, AROGANȚĂ înainte de BAC. "O să vi-l arăt. NU fac nicio MANEVRĂ". A venit cu bolidul de LUX și a LOVIT bordura
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Selly, celebrul vlogger, a susținut astăzi a doua probă a examenului de Bacalaureat. Iată cum a apărut și ce a spus despre prima probă. 

Examenul de Bacalaureat a creat emoții mari și în rândul vedetelor. Selly, vloggerul celebru cu peste două milioane de urmăritori susține săptămâna aceasta Bacalaureatul. La 18 ani, Andrei Șelaru a trecut de 1 milion de euro venituri. 

Astăzi, la cea de-a doua probă, vedeta a surprins pe toată lumea, pentru că a apărut cu o mașină de peste 70 de mii de euro. Chiar dacă a lovit și bordura cu ea, recunoaște că "nu s-a împăcat foarte bine cu șofatul și că nu e un șofer experimentat", relatează B1 TV. 

Ce spune Selly despre examen și ce note crede că va lua

Întrebat despre probele de Bacalaureat, în special de cea la Limba și Literatura Română, Selly a spus că "A fost simplu. Va fi și mai simplu, zic eu, după cum am văzut că dă subiectele". În ceea ce privește notele la care se așteaptă, vloggerul a spus că: "mie nu-mi place să-mi fac așteptări". 

Mai mult, idolul copiilor a anunțat că-și va face public codul, pentru ca orice să-i poată verifica notele luate în examen. 

"Eu o să vă arăt codul ăla pe care l-am primit, acum, după probe, ca să fie clar că nu fac nicio manevră și nu ascund nimic. O să fac totul public și poate fiecare să se uite pe net să vadă ce note am luat. În general trebuie să știi foarte multe lucruri, e important ce știi, doar că școala românească ignoră foarte multe lucruri de interes și te încarcă cu multe lucruri inutile", a declarat Selly. 

Citește și: Dan Negru, LECȚIA zilei pentru noi TOȚI. "Dacă vreți un model COOL, ĂSTA e!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel